Wie kan je bij ons vinden?

Sandy

Sandy was het paard van Joost en de eerste bewoner van Us Twadde hus. Ze heeft bij ons een prachtig veulen gekregen. Tripple Diamond. Helaas hebben we op 24 juli 2019 afscheid moeten nemen van Sandy. Maar vergeten doen we haar zeker niet!


Tripple Diamond

Hey allemaal! Ik ben het geweldig en vooral ondeugende veulen van Sandy. Die gekke tweebenige dingen hebben mij de roepnaam Tripple gegeven. Er gaan vast nog heel wat avonturen komen. Ik ben geboren op 1 juni 2019. 

Deze knapperd heet Nanook. Nanook is een indiaanse naam welke godin van je jacht betekend. Ze is natuurlijk een golden retriever. Nanook woont niet bij Us twadde hus maar is er wel vaak te vinden. Een lieve allemans vriendin die gek op knuffelen is. 

George en Vivian

George en Vivian komen uit de opvang bij Konijnenopvang Joy. Daar zaten ze al vanaf december 2018. George is vriendelijk en rustig en doet geen vlieg kwaad. Hij is erg vrolijk en komt graag bij je voor een aai over z'n bol. Vivian is een knappe, nieuwsgierige dame. Mensen zijn heel interessant maar ook heel spannend. Vivian moet altijd eerst voorzichtig komen kijken en heeft tijd nodig om te wennen.


Bonny en Clyde

Bonny en Clyde hebben hun naam te danken aan het feit dat ze binnen 1 minuut na aankomst al de tuin verkenden. Bonny en Clyde moesten al vroeg hun moeder missen en zijn met liefde door Aad en Ria met de fles groot gebracht. Ze zijn ontzettend lief, worden graag geknuffeld en mekkeren er wat aan af. Ze zijn inmiddels 1 jaar oud en wonen vanaf 11 mei 2019 bij ons op de dagbesteding. 

Foto's van onze kippen volgen nog

Steady as a Rock

Zijn roepnaam is Rock. Rock is geboren 7 april 2019 en is 6 augustus verhuist naar Us Twadde hus. 

.

.